I Pressgrannars tryckeri ser vi till att trycka tidningar med hög kvalité

Hög kvalité i modern press

Pressgrannar består idag av tre produktionsanläggningar i Linköping och Visby. I Linköping finns ett av Nordens modernaste coldsettryckerier. Vi är fullt utrustade för att kunna ge våra kunder stora möjligheter att utvecklas. Vår flexibilitet är mycket stor och har du spännade idéer antar vi gärna utmaningen att hitta den bästa lösningen.

Vi levererar trycksaker som håller högsta kvalitè och tack vare vår moderna tryckpress blir produktionen kostnadseffektiv. Miljön är viktig för oss och vi utför regelbundna internkontroller för att hitta nya möjligheter att förbättra dessa. Pressgrannar uppfyller självfallet de krav som SIS Miljömärkning ställer för att miljömärka trycksaker med Svanen.

Montering av tryckplåtar i pressen

Som specialister på obestrukna papperskvalitéer trycker vi på:
42g Standardtidningspapper
52g Förbättrat tidningspapper
54g Grapho Invent
70g Grapho Invent

Vi kan trycka upp till 96 sidor tabloid eller 48 sidor broadsheet.
Vi erbjuder kreativa lösningar som t.e.x samproduktion av broadsheet och tabloidformat med upp till fyra delar direkt i press.
Pressen har två utgångar vilket gör att vi kan producera två olika produkter samtidigt. Detta har betydelse för dig som kund både när det gäller tryckkostnad, flexibilitet och tid.